Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
babi Kanadská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Dovnitř se mohou zamíchat krevety, anebo zbytek masa.
Rajčata smíchat s 1/2 hrnkem (125 ml) horké vody a nechat je namočené tak 3 - 5 minut do té doby, až změknou a stanou se vláčnými. Do mixeru vložit rajčata, bazalku, olej, sýr, dobromysl a česnek a při mixování přidávat olej a tekutinu z namočených rajčat, až vznikne středně až hustá omáčka. Horké těstoviny vložit do mísy s piniovými oříšky a nalít na ně omáčku. Vše zlehka promíchat a ihned podávat. Výborná lehká, rychlá a pikantně chutná večeře podávaná se salátem. TIP: Máte-li rajčata v oleji, tak je slít, vynechat olivový olej a použít stejné množství oleje z rajčat. Přidávat trochu horké vody.
Recept je z kategorií: Omáčky na těstoviny
italský chléb
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Linguini s pestem ze sluncem sušených rajčat
sasa, dekuji Ti za nahlednuti do receptu;) Tvoje doporuceni zajiste budou pracovat. Je to snadny a jednoduchy recept ve chvilce pripraveny…
5 příspěvků 6.8.10 15:01
Babi, fantázia! To musí byť koncert chutí. Ešte posypať pár lístkami bazalky(myslím, že ich na obrázku vidím),trochou parmezánu a pokvapkať panenským olivovým olejom?
Soni, ja mam take rada cervene vino
bile piju nesmirne zridka. Ten cheb je tam
proto, ze Kanadane jednoduse musi ke vsemu chleb naservirovat. Ale vyhrala jsi,
je tam vino 
proč k tomu chleba? K tomu se hodí červené víno (protože mně chutná jenom červené) a dost. Je to pěkné samostatné jídlo.
Ahoj, Soňa.