Recept Linguine al dragoncello - Linguine s estragonem Veg

Italská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Úvod

Rada bych se s Vami podelila o jeden rychly a jednoduchy recept, ktery jsem „okoukla“ v Toskansku pobliz Sieny. Nadherna mista a dobra jidla. Ostatne, kde se clovek v Italii spatne naji?

Postup

Vodu se soli privedeme k varu. Dame varit testoviny (al dente). Mezitim na panvi rozpustime maslo. Posekame cerstvy estragon a zakapneme ihned citronem, aby nezcernal. Posekany estragon vmichame do tepleho masla a jen kratce prohrejeme, aby se maslo ochutilo a provonelo touto bylinkou. Odstavime z ohne a pridame uvarene testoviny, dobre promichame, nechame minutku stat a hned podavame. Je na kazdem, zda prida strouhany Parmezan. Podle me prekryje zbytecne chut tohoto jidla.

Recept je z kategorií: Těstoviny

Nahlásit recept

  • 01.03.11 vloženo
  • 1873x zobrazeno

Čas přípravy

  • 20 min

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 320 g dlouhych testovin nejlepe linguine
  • 2 l vody hruba sul 40 g masla
  • 1/2 citronu
  • 2 hrsti cerstveho estragonu

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Linguine al dragoncello - Linguine s estragonem

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Přečtěte si recept na Linguine al dragoncello - Linguine s estragonem

Miky75
11 příspěvků 6.3.11 18:51

Samosebou, fantazii se meze nekladou. Tez vyzkousim :wink:

zébulon
Registrovaný uživatel, který přispěl anonymně 4.3.11 08:38

Miky, diky! Tyhle jednoduchy veci jsou uzasny. Jen pro barvu bych pridala kousicek nakrajene cervene feferonky.

wydra
Registrovaný uživatel, který přispěl anonymně 1.3.11 21:05

Tohle delam s bazalkou (bez citronu), tak proc nezkusit s estragonem , ze jo ? :potlesk:
S bazalkou a cesnekem to muzu delat cely rok, nastesti! A je to uzasny!

Příspěvek upraven 01.03.11 v 21:09

glama
Registrovaný uživatel, který přispěl anonymně 1.3.11 19:15

Děkuji za recept, už jsem si ho uložila, jak vyleze estragon do jateční velikosti, okamžitě ho zdecimuji a vyzkouším…
:mrgreen:

Vložit nový komentář

Nejlepší recepty

Vepřové maso v mrkvi Vepřové maso v mrkvi
Gazpacho z cuket s vejcem - Gazpacho di zucchine e uovo Gazpacho z cuket s vejcem -...
Domácí svíčková omáčka Domácí svíčková omáčka
Žloutkové věnečky Žloutkové věnečky
Cibulačka Cibulačka

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz