Recept Linecké třené

Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Všechny ingredience musí být pokojové teploty.Máslo,cukr a žloutky třeme do pěny a pak přidáme mouku.Stříkáme formičkou různé tvary,pečeme do růžova,při teplotě 200°C.Cukroví slepujeme marmeládou,nebo zdobíme čokoládou a pod.

Recept je z kategorií: Cukroví stříkané


Reklama

Nahlásit recept

  • 04.12.10 vloženo
  • 8320x zobrazeno

Čas přípravy

  • 80min.

Ingredience

  • 500 g hladké mouky
  • 360 g másla
  • 140 g moučkového cukru
  • 2 žloutky

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Linecké třené

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

Reklama

 
zébulon  05.12.10 13:35

Nebojte se, nemám žádné mesiášské úmysly. Jasně, že se tu všichni scházejí proto, že je zajímá gastronomie, nebo jenom rádi vaří, jedí, povídají si o tom, podle mě je třeba spíš nacházet to, co lidi spojuje. Ale je to otevřený web, a to s sebou nese i riziko, že sem bude přispívat čím dál tím víc lidí, lidově řečeno kdekdo - časy se prostě mění, co bylo před osmi lety, už neplatí a každý má jinou představu o tom, co je pozoruhodné (souhlasím, že v tomhle je ten problém :-) ). Ale kouzlo otevřených webů je v tom, že Vás nikdo nekomanduje - pro staré ostřílené uživatele labužníka to znamená muka, chápu, ale dokud tady nebude redaktor, který ze své božské pozice bude určovat co ještě ano a co už ne, neměli by se obyčejní uživatelé mezi sebou poučovat. Problém s množstvím receptů by asi vyřešilo pěkné fulltextové vyhledávání pomocí klíčových slov (zkoušela jsem si to zatracené linecké vyfiltrovat, ale ať jsem chtěla třené nebo vykrajované, furt to bylo 74 receptů :-) ). Už nechám kecání, jdu se vrhnout na perníčky a všem přeju hezký odpoledne!

 
glama  05.12.10 12:51

Wydři děkuji, nechci…stačilo by, kdyby admini dělali, co je potřeba…
Poslední roky na Labužníka kašlal Pepíček (chápu) teď noví páni… :cry: :twisted:

 
glama  05.12.10 12:42

Zebulon… Nedivím se, protože, jak sama píšeš, jsi tu „nová“
Až tu budeš jako já, více než osm let, možná budeš mít jiný názor a především vztah k tomu, co tu dlouhá léta vznikalo.
Labužník se lišil od všelijakých netových kuchařek právě svou kvalitou, komplexností a a originalitou… Scházejí se tu lidé z celého světa a přinášejí své zkušenosti, poznatky a originální recepty..A to nezapomeňme na Diskuzní fórum, kde se dozvíš vše, co potřebuješ…stačí se zeptat..
Tak se nediv, že, a to nejen mně, vadí, že se sem poslední dobou cpou recepty naprosto zbytečné, tisíckrát omleté a tady dááávno uveřejněné…
Přijde někdo nový a bez jakéhokoli rozhlížení a prohlížení sem prskne nějaký svůj recept a dme se pýchou, že objevil Ameriku..
Tupé vykrádání cizích stránek, kopírování a vkládání receptů samozřejmě vadí také.. Bylo tu vždy zvykem zdroj uvádět..
Tyto problémy obvykle dělají ti noví, protože nevědí…a ani je to nezajímá, většinou.. Bohužel, je toho dnes už příliš…
Obvykle je autor registrován od toho samého dne, kdy vložit svůj „objevný“ recept…
Ale každý má možnost se opravit, recept přepsat, doplnit, nahradit ho jiným.
Je tu přesne 33 378 receptů…Není účelem ji rychle mít 50 tisíc a půlku k ničemu, lepší je třeba třicet tisíc, ale jeden lepší než druhý…

Příspěvek upraven 05.12.10 v 12:49

 
Frantiska
927 příspěvků 05.12.10 12:09

no a az tu bude 500 receptu na to same testo tak to ti Zebulone prijde taky v pohode ze?

 
zébulon  05.12.10 11:56

Tedy jestli tu bude 392 nebo 393 receptů na cukroví, to je už snad jedno, ne? Mně spíš vadí, že se tu uveřejňují recepty v podstatě opsané (přeložené) bez uvedení zdroje - někdy i s původní fotkou. To spíš ocením tu osobní kreativitu :-). A vyhledat si, co je potřeba, to snad už umí každý, místa je na webu taky dost, takže tohle poučování, co by tady člověk měl a neměl dělat se mi (jako nové) jeví jako dost arogantní.

 
glama  05.12.10 11:08

4.
http://www.labuznik.com/recipe.php?…

A to jsem vybrala jen namátkou…dalších a LEPŠÍCH, lépe zpracovaných je tam dost…

Kdyby se měl dávat nový recept na každou změnu v gramáži, na každé „inovativní“ ošizení a „zjednodušení“ kvalitního receptu, tak se tu za chvíli utopíme ve stále mizernějších duplikátech a kopiích…

 
glama  05.12.10 10:58

3.
http://www.labuznik.com/recipe.php?…

 
glama  05.12.10 10:57

Další úplně stejný…
http://www.labuznik.com/recipe.php?…

 
glama  05.12.10 10:53

http://www.labuznik.com/…t/linecke-2/

Tohle je naprosto úplně stejně…

Nebo si snad myslíte, že je třeba přidat každý recept jako úplně nový, pokud se v něm trochu změní gramáž???
Neříkám, že změna gramáže není šikovná, ale tady by naprosto stačil komentář s úpravou gramáže..... :wink:

Příspěvek upraven 05.12.10 v 10:55

 
wydra  05.12.10 10:44

Glamo, ty bys tu mela byt neco jako vrchni dozor ! IT a admin ! Navrhneme te!? :-P

Příspěvek upraven 05.12.10 v 11:35

 
Danule.X.
2 příspěvky 04.12.10 19:18

Samozřejmě že jsem se dívala,že by tam byl stejný ?Recept je vyzkoušený a dobrý,třeba se někomu bude hodit.Každý recept má jiné poměry surovin. Zdravím

 
glama  04.12.10 17:12

http://www.labuznik.com/…ni/podrobne/?…

Fakt si myslíš,. že tento tvůj recept je originální…? Proč se nejdřív nepodíváš, co tu už je?! :roll: :roll: :roll:

Vložit nový komentář

Reklama


Reklama


Reklama

Nejlepší recepty

Podzimní hřejivá dýňová polévka Podzimní hřejivá dýňová...
Žloutkové věnečky Žloutkové věnečky
Rebarborový crumble Rebarborový crumble
Vánoční pečená kuřata Jamieho Olivera Vánoční pečená kuřata...
Koláč s jahodami Koláč s jahodami

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz