Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
svato Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Baklažány dáme piecť do trúby, z upečených vyberieme dužinu a s jemne nasekaným alebo prelisovaným cesnakom, soľou a čiernym korením ich hlbšej panvici, na troške oleja dopečieme na kašu, miešame. Do hotovej masy zamiešame uvarené cestoviny, nakrájanú alebo namrvenú fetu a olivy (ja krájam na kolieska), prípadne artičoky. Nakoniec pridáme nálev z oleja vyšľahaného s octom a soľou a nasekanú bazalku. Môže sa kozumovať hneď, vlažné alebo studené.
Recept je z kategorií: Těstovinové saláty
suché biele
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Lilkový těstovinový salát
ja teda artycoky nedala
a sonu chapu taky jsem pecivova 
to už je zvyk. Tady se ke všemu podává pečivo, tak proto ty rohlíky.
1436 příspěvků 27.4.10 04:54
Ďakujem. Čerstvé artičoky občas dostať, ale nebývajú veľmi pekné. Soni, rožky k tomu vôbec netreba, je to len také ľahké jedlo.
Mně se to také líbí. Jenom ty artyčoky si dám čerstvé. K tomu si upeču rohlíky a budu kynout a kynout…
vyborne