Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
Bento Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Tento salat som mal v Pacific harbour a postup mi nevedeli dobre vysvetlit, pred odletom som si kupil na letisku v Nadi, kucharsku knizku „Taste of the Pacific“ (Chut Pacifiku). Tento zaujmavy salat tam bol pridany neviem odkial je povod, ale nam chutil.
1-Baklazan osupeme a nakrajame na male kocky cca 1 cm. Hrozienka dame do teplej vody napucat. Do hrnca dame vodu, kvalitny olej citronovu stavu cerstve bylinky, koriandrove semienka, bobkovy list a sol a dame varit. 2-Pridame na kocky nakrajany baklazan a dusime skoro do makka ale aby mal stale pevnu konzistenciu. Baklazan vyberieme a odlozime na stranu. 3-Nalev varime dalej a zredukujeme na polovicku, scedime a pridame napucane hrozienka a povarime cca 5 minut. 4-Nalev s hrozienkami nalejeme na baklazan a dame schladit. 5-Servirujeme s dalsim citronov a ozdobime bylinkami (petrzlen), ja som mal pazitku, vyborna priloha k masu.
Recept je z kategorií: Saláty
maso
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Lilkový salát