Recept Lilkový kotlík s kabanosem

pepicek Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Lilkový kotlík s kabanosem

Postup

1. Lilky omyjeme, očistíme a nakrájíme na kost­ky. Osolime a necháme stát, po 30 min. z nich sli­jeme vodu a propláchneme. Cibuli oloupeme a rozpůlíme nebo rozčtvrtíme. Houby očistíme, omyjeme, osušíme a spolu s kabanosem nakrájí­me na plátky. 2. Olej rozehřejeme v kastrolu a krátce na něm opečeme salám. Pak ho vyjmeme a na tuku os­mahneme cibuli, přidáme lilky a houby a asi 3 min. opékáme. Nakonec přikryté dusíme 10 min. 3. Rajský protlak rozmícháme ve vývaru a nalijeme do kastrolu. Osolíme, opepříme a chvíli povaříme. 4. Fazole a kukuřici necháme okapat a přidáme spolu s plátky salámu do kastrolu. Krátce ohřeje­me, v pokrmu rozmícháme smetanu a podáváme.

Recept je z kategorií: Pokrmy z jednoho hrnce

Nahlásit recept

  • 14.04.02 vloženo
  • 4816x zobrazeno

Čas přípravy

  • 40 minut

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 500 g lilků
  • 25 g malých cibulí
  • 250 g žampionů
  • 400 g kabanosu
  • 2 lžíce oleje
  • 500 ml masového vývaru
  • 70 g rajčatového protlaku
  • 150 g sterilovaných fazolí
  • sůl
  • pepř
  • 285 g kukuřice (konz.)
  • 4 lžíce smetany

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Lilkový kotlík s kabanosem

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Masarykovo cukroví

Nejlepší recepty

Kuře se zeleninou a nudlemi (Nikomi udon) Kuře se zeleninou a nudlemi...
Ostrý jazyk Ostrý jazyk
Zelí s jablečným cidrem Zelí s jablečným cidrem
Šamorínský rožeň Šamorínský rožeň
Vepřové podzimní závitky Vepřové podzimní závitky

Naši partneři

eMimimino

Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz

Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz

Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz

Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz