Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
PITRYS Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Lilek nakrájíme na kolečka asi půl centimetru tlustá, důkladně posolíme a necháme "vybrečet". Pak kolečka počesnekujeme a popepříme a dáme ugrilovat nebo na pánvičce osmahnout. Hotové pak postupně ukládáme do sklenice, zakápneme (ale opatrně!) vinným octem a olivovým olejem. Každou vrstvičku ochutíme kořeníčkem. Sklenici zaplníme relativně nevzhledným materiálem a po vychladnutí šoupneme do lednice. Druhý den jedeme grilovat nějaké masíčko a jako dárek ostatním otevřeme sklenici. Aby poznali, že dobrůtka nemusí vypadat bůhvíjak :-))
Recept je z kategorií: Přílohy
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Lilčí dobrůtka
8 příspěvků 7.8.09 06:08
Název děsný, recept skvělý!