Recept Likér z bílého rybízu

spiser Německá kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Likér z bílého rybízu

Úvod

Likér pro dámy ale i pro pány k dezertu.

Postup

Do zavarovací sklenice dejte bobule bílého rybízu, cukr, korení a promíchejte. Zalejte vodkou nebo rumem a nechte stát v chladu 4-6 týdnu. Likér prefiltrujte a naplnte do ozdobných lahví.

Recept je z kategorií: Výroba alkoholu a destilátů

Nahlásit recept

  • 31.07.10 vloženo
  • 11358x zobrazeno

Čas přípravy

  • 4-6 týdnu

Ingredience

  • 300 g bobulí bílého rybízu
  • 300 g hnedého cukru
  • 1 vanilkový lusk
  • 2 hrebícky
  • 1 KL zázvoru
  • kousek skoricové kury
  • 500 ml vodky nebo bílého rumu

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Likér z bílého rybízu

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Brambory zapečené s brynzou Brambory zapečené s brynzou
Losos na kopru s medovou omáčkou Losos na kopru s medovou...
Špagety s pečenou červenou paprikou Špagety s pečenou červenou...
Těstovinový salát s houbami a polníčkem Těstovinový salát s houbami...
Borůvkový koláč se strouhaným perníkem Borůvkový koláč se...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz