Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
casino Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Asi jste si na něčem podobném už pochutnali. Berte recept jako osvětu…, nebo jste snad věděli, jak se tomu říkalo na Hluboké???
Vnučka byla na Šumavě… (Jj, už je z ní SLEČNA
Dědo, vezeme ti jahody!
A gde´s vzala?
Kde, kde, u dvanácti měsíčků, nééé? Dědo, víš co je to Levanta?
Hmmm, víš… A víš co je to Levantinská pěna? Ty nevíííš??? Přivezla
jsem ti recept! Měli to na zlaté svatbě ti Šva…, Šva…, Švancn…, no
dyť víš! Ti, cos říkal, že bys ho rád olizoval na známkách!
Poznámka: v celém receptu se nevyskytlo slovo „šlehačka“
Z vychlazené smetany ušleháme hustou šlehačku a vmícháme do ní prosátý cukr. Dáme vychladit a před podáváním do této „pěny“ přidáme ovocnou šťávu (sirup, dřeň) a zlehka našleháme. Podáváme přizdobené ovocem (snad nic nepokazíme ani mraženým, či kompotovaným) Poznámka: Množství ingrediencí je podle původní receptury. Já šlehačku osladil pouze malinovým sirupem.
Recept je z kategorií: Poháry Zábavné recepty
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Levantinská pěna (šlehačka)
@svato,
no, já si autorství neosobuji…, zkuste svůj podiv směrovat Knížeti do Černína
@Mlsala,
Chybí 

máte recht
A pro další podivovatelky přidávám k receptu kategorii „Zábavné recepty“
Příspěvek upraven 19.03.13 v 00:02
21 příspěvků 18.3.13 09:41
Nechybí vtom receptu ještě něco?
1437 příspěvků 15.3.13 21:59
Vskutku originálny až objavný recept
…tak zichr naskočíte na „ingredience“

Fffčíl eště čekám, co na tu pjenu poví naturalizovaná Levantinka
Zámecká kuchyně na Hluboké
Švarcenegr už měl zlatou svadbu? No doví jak voni to v tej Americe počítaj. Nebo, že by šlo vo jinýho Švance… Ingredience…