Recept Lesní vůně hřibů zachycená v oleji

Francouzská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Úvod

TIP:
vůně lesa k obohacení kultivovaných hub. Také však na příklad na saláty, kačenku a k dušené jehněčí i vepřové, na pokapání polévky atd.

název receptu - Huile de Cèpes

Postup

Omýt houby pod tekoucí vodou a promnout je mezi prsty, aby se houby zbavily písku a jiných nečistot. Osušit je ubrouskem.

Když jsou úplně uschlé, tak je naskládat do čisté sklenice. Mezi ně zastrčit tymián a bobkové listy a vše zalít olejem. Nechat stát na chladném a tmavém místě alesponň měsíc před použitím.

Recept je z kategorií: Houby


Reklama

Nahlásit recept

  • 19.08.10 vloženo
  • 2399x zobrazeno

Ingredience

  • na 370 ml
  • 6 lžic sušených hřibů ve velkých kouscích
  • 12 snítek tymiánu
  • 2 bobkové listy
  • 370 ml olivového oleje s nazelenalou barvou

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Lesní vůně hřibů zachycená v oleji

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

Reklama


Reklama

Nejlepší recepty

Krůtí nudličky s feferonkami Krůtí nudličky s feferonkami
Ostrý jazyk Ostrý jazyk
Šumavská bramboračka Šumavská bramboračka
Krémové rizoto s brokolicí a sušenými rajčaty Krémové rizoto s brokolicí...
Šamorínský rožeň Šamorínský rožeň

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz