Recept Lesní vůně hřibů zachycená v oleji

babi Francouzská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Úvod

TIP:
vůně lesa k obohacení kultivovaných hub. Také však na příklad na saláty, kačenku a k dušené jehněčí i vepřové, na pokapání polévky atd.

název receptu - Huile de Cèpes

Postup

Omýt houby pod tekoucí vodou a promnout je mezi prsty, aby se houby zbavily písku a jiných nečistot. Osušit je ubrouskem. Když jsou úplně uschlé, tak je naskládat do čisté sklenice. Mezi ně zastrčit tymián a bobkové listy a vše zalít olejem. Nechat stát na chladném a tmavém místě alesponň měsíc před použitím.

Recept je z kategorií: Houby

Nahlásit recept

  • 19.08.10 vloženo
  • 2725x zobrazeno

Ingredience

  • na 370 ml
  • 6 lžic sušených hřibů ve velkých kouscích
  • 12 snítek tymiánu
  • 2 bobkové listy
  • 370 ml olivového oleje s nazelenalou barvou

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Lesní vůně hřibů zachycená v oleji

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Staročeské kotlety Staročeské kotlety
Kuře na kapustě Kuře na kapustě
Grilovaná vepřová žebra Grilovaná vepřová žebra
Marinovaná kuřecí křídla Marinovaná kuřecí křídla
Hermelín ve víně Hermelín ve víně

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz