Recept Lesní vůně hřibů zachycená v oleji

babi Francouzská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Úvod

TIP: vůně lesa k obohacení kultivovaných hub. Také však na příklad na saláty, kačenku a k dušené jehněčí i vepřové, na pokapání polévky atd. název receptu - Huile de Cèpes

Postup

Omýt houby pod tekoucí vodou a promnout je mezi prsty, aby se houby zbavily písku a jiných nečistot. Osušit je ubrouskem. Když jsou úplně uschlé, tak je naskládat do čisté sklenice. Mezi ně zastrčit tymián a bobkové listy a vše zalít olejem. Nechat stát na chladném a tmavém místě alesponň měsíc před použitím.

Recept je z kategorií: Houby

Nahlásit recept

  • 19.08.10 vloženo
  • 2853x zobrazeno

Ingredience

  • na 370 ml
  • 6 lžic sušených hřibů ve velkých kouscích
  • 12 snítek tymiánu
  • 2 bobkové listy
  • 370 ml olivového oleje s nazelenalou barvou

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Lesní vůně hřibů zachycená v oleji

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Česnečka podle šéfkuchaře Česnečka podle šéfkuchaře
Jarní chřestový salát s ředkvičkami Jarní chřestový salát s...
Tatranské kuře Tatranské kuře
Francouzské kmínové sušenky Francouzské kmínové sušenky
Těstoviny primavera s chřestem Těstoviny primavera s chřestem

Naši partneři

eMimimino

Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz

Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz

Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz

Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz