Recept Lepší než krab

daduuja Čínská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Lepší než krab

Úvod

Když zbydou dvě porce kapra :-) Z Čínské kuchyně od Tomaníka, Skřivana a Víta.

Postup

Vykostěného a kůže zbaveného kapra nakrájíme na tenké plátky a obalíme v bílku, škrobu a soli. Jednotlivé plátky lehce osmahneme v oleji a necháme okapat. Celá vejce a zbývající žloutek zamícháme v šálku se špetkou soli, Glutasolu a trochou vína. Vlijeme na sádlem vymaštěnou pánev a na mírném ohni promícháváme, až se vejce zcela srazí. Zalijeme vývarem, přidáme plátky kapra, dochutíme solí, Glutasolem a mírně zahustíme máčeným škrobem. Při opatrném míchání krátce dodusíme.

Recept je z kategorií: Sladkovodní

Nahlásit recept

  • 29.12.14 vloženo
  • 4856x zobrazeno

Čas přípravy

  • 30 minut

Počet porcí

  • 3 porce

Ingredience

  • 200g kapr
  • 1 bílek
  • 1 lžíce škrobu
  • sůl
  • 3 celá vejce
  • 1 lžíce červeného dezertního vína
  • půl lžičky Glutasolu
  • 2 lžíce sádla
  • 1 lžička máčeného škrobu
  • hovězí vývar.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku
Odkaz na uvaření

daduuja 29.12.14 19:53

Uvaření se již líbí 4 labužníkům

Diskuse k receptu Lepší než krab

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme:

Nejlepší recepty

Hovězí znojemská pečeně Hovězí znojemská pečeně
Bylinkové palačinky s chřestem Bylinkové palačinky s chřestem
Dušené hovězí na bobkových listech - Boeuf étuvé au feuilles de laurier Dušené hovězí na bobkových...
Candát s fíky a slaninou Candát s fíky a slaninou
Šamorínský rožeň Šamorínský rožeň

Naši partneři

eMimimino

Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz

Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz

Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz

Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz