Recept Lehký dezert s černým rybízem Veg Bezlep

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Lehký dezert s černým rybízem

Úvod

Černý rybíz se moc v receptech nevyskytuje. Jeho specifická chuť nemusí vyhovovat každému, ale teď je jeho doba. Bylo by škoda si ho neužít - ne jen ve šťávě, asi nejobvyklejší úpravě.

Postup

125 g černého rybízu v kastrolku rozvaříme doměkka s medem/cukrem. Přidáme pomerančovou kúru a necháme vychladnout.
Vyšleháme mascarpone s jogurtem a zchladlým rozvařeným rybízem, lehce vmícháme druhou polovinu rybízu a můžeme přidat trochu malin.
Vychladíme a podáváme.


Reklama

Nahlásit recept

  • 08.07.15 vloženo
  • 2184x zobrazeno

Ingredience

  • 250 g černého rybízu
  • 250 g mascarpone
  • 150 g bílého jogurtu
  • 2 lžíce medu nebo lžíce hnědého třtinového cukru
  • nastrouhaná kúra z poloviny pomeranče

Doporučená příloha

  • piškotky

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku
Odkaz na uvaření

Eja 08.07.15 17:55

Uvaření se již líbí 4 labužníkům

Diskuse k receptu Lehký dezert s černým rybízem

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

Reklama


Reklama

Nejlepší recepty

Španělský ptáček podle babiček Španělský ptáček podle babiček
Marinovaná kuřecí křídla Marinovaná kuřecí křídla
Kapustičky na slanině Kapustičky na slanině
Tatranské kuře Tatranské kuře
Kuře na kapustě Kuře na kapustě

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz