Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
leena66 Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Brambory uvaříme ve slupce a necháme trochu schladnout. Schladlé brambory oloupeme a nakrájíme na menší kousky (já krájím brambory na čtvrtky a pak na plátky), cibuli nakrájíme na drobno a přidáme k bramborám. V hrnečku rozmícháme olej s octem na hladkou zálivku, brambory osolíme a opepříme podle chuti a zalijeme octovo-olejovou zálivkou, lehce promícháme. Je lepší když ho před podáváním necháte ještě tak hodinku odležet, ale když nebude čas, tak je dobrý i hned. Je to výborná lehká příloha ke smaženému masu.
Recept je z kategorií: Bramborová jídla
smažený řízek
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Lehký bramborový salát