Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
zlata Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Oloupanou, nakrájenou cibuli a česnek osmahneme na rozpáleném tuku. Přidáme vyčištěné, pořádně vyprané a na malé kousky pokrájené ledvinky. Okořeníme a pěkně vše restujeme za občasného zamíchání do hněda. Do vysmahnutých ledvinek přidáme nakrájené žampióny a ochutíme sambalem oelek (velmi pálivá směs papriček). Zalijeme vodou a papiňák uzavřeme. Po zhruba 25 minutách otevřeme, přidáme lečo, ještě asi 10 min povaříme. Opepříme, dosolíme, upravíme množství vody na počet porcí, zahustíme jíškou. Podávat můžeme s čímkoliv.
Recept je z kategorií: Pokrmy z vnitřností
knedlík, rýže
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Ledvinky v papiňáku