Recept Lečo z Moravy

Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Všechny ingredience si připravíme předem.
Na oleji zpěníme cibuli, přidáme zelí a 5 minut dusíme. Přidáme mrkev, papriku a rajčata, koření a 15 minut dusíme. Přidáme kečup a 10 minut dusíme. Hotovo.
Z tohoto množství je 8 sklenic (720ml).
Sterilizovat 15 minut při 80°C.

Trochu leča zbylo v hrnci, jen jsem přidal vejce a k tomu topinky. Dobrota.
Může se použít tzv.pod maso, k těstovinám.

Recept je z kategorií: Zeleninová jídla


Reklama

Nahlásit recept

  • 03.10.10 vloženo
  • 2846x zobrazeno

Čas přípravy

  • celkem 60 minut

Počet porcí

  • 8 porcí

Ingredience

  • 1 kg cibule nakrájené
  • 1 kg zelí nakrájeného
  • 0,25 l oleje
  • 0,75 kg mrkve nastrouhané na hrubo
  • 1 kg papriky nakrájené na proužky
  • 1 kg rajčat oloupaných a nakrájených
  • 2 lžíce soli
  • 2 lžíce vegety
  • 1 lžička papriky sladké
  • 1 lžička papriky pálivé
  • 0,5 l kečupu sladkého

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Lečo z Moravy

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

Reklama

 
dag
539 příspěvků 04.10.10 22:01

Ráda bych měla u tohoto jídls kategorii…kon­zervace…, ale nevím, jestli teď v novém Labužníkovi existuje. Jestli ne, bylo by určitě vhodné ji přidat.

Vložit nový komentář

Reklama


Reklama


Reklama

Nejlepší recepty

Kuřecí prsa obalená pršutem Kuřecí prsa obalená pršutem
Štika na smetaně Štika na smetaně
Krkovička v lístkovém těstě (velikonoční pokrm) Krkovička v lístkovém těstě...
Tagliatelle s rukolou a sušenou šunkou Tagliatelle s rukolou a...
Hovězí znojemská pečeně Hovězí znojemská pečeně

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz