Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
anickav Slovenská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Lečo milujem na všetky spôsoby, patrí neodmysliteľne k letu…
Pekáčik tenko vytrieme olejom, posypeme cibuľou pokrájanou na mesiačiky. Slaninu pokrájame na tenučké plátky a obalíme kusy klobásy, dáme na cibuľu a dáme do rúry zosklovatieť, pripiecť. Medzitým pokrájame očistenú papriku a paradajky. Keď sa nám zdá slanina opečená, zasypeme pokrájanou paprikou, osolíme, okoreníme, na to prídu kolieska paradajok, mierne osolíme okoreníme, dáme späť do rúry. Zhruba po 30 min. zasypeme strúhaným syrom a necháme roztopiť.
Recept je z kategorií: Zeleninová jídla
Čerstvý chlieb.
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Lečo v pekáčku (moja variácia)
Krasne lečo ! Se sýrem ! To si dám i v listopadu !
Já zalevám šlehačkou, ve které rozkvedlám lžíci mouky hladké a nechám chvilku povařit. Mě naučila stará teta a od té doby miluju lečo. To s vajíčkama mě nebralo.
Jo a loupu rajcata , tu práci si dám !
2302 příspěvků 22.7.10 22:22
Nikdy jsem neměla ráda lečo, zdálo se mi takové obyčajné, ale dnes patří mezi má oblíbená jídla. Protože v jednoduchosti je krása…jsem jaksi časem…ehm…pochopila…ehm…
2904 příspěvků 22.7.10 21:37
aspoň viem, že čítaš moje recepty…to bol chyták práve na teba!
Zeď na slanině alebo múr se slaninou?
MŇaaam, to musí být děsná dobrota, už to tisknu.