Recept Lahodný šlehačkovo-křenový krém k různým masům

Kanadská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Našlehat šlehačku do tuhých kopečků. Smíchat křen, Wasabi a med. Lehce vložit do šlehačky. TIP: Pěkně pikantní směs, která se hodí k méně výrazným masům. V chladničce vydrží až jeden týden.

Recept je z kategorií: Speciality

Nahlásit recept

  • 29.11.05 vloženo
  • 3917x zobrazeno

Ingredience

  • Na 250 ml
  • 125 ml šlehačky
  • 4 lžíce jemně nastrouhaného křenu
  • 2 lžíce Wasabi pasty
  • 1 lžíce medu

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Lahodný šlehačkovo-křenový krém k různým masům

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Vepřové medailonky s česnekovou omáčkou Vepřové medailonky s...
Gratinované brambory (DIA)* Gratinované brambory (DIA)*
Krémová celerová polévka Krémová celerová polévka
Vepřové podzimní závitky Vepřové podzimní závitky
Třeboňský tataráček z kapra Třeboňský tataráček z kapra

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz