Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
jolana Do oblíbených Chci uvařit Tisk
K celym a neosupanym hlavkam cesnaku (akurat tu vrchnu slupku zlupneme) pridame bylinky ake radi ( estragon, saturejka, tymian..) a zabalime kazdu osve do alobalu. Dame piect do rury. Vyberieme, ked je cesnak zlatavy-upeceny. Kazdy strucik cesnaku len stlacime.. dakedy staci zovriet hlavku cesnaku od korienka, stlacit a cesnacik sam povyskakuje zo strucikov do pripravenej misky. Osolime, okorenime, pridame aj kusok byliniek s ktorymi sa piekol, mozeme a nemusime kapnut kusok oleja a pridat do hociakeho salatu, alebo pridame syr a mazame na chlebik/topinky...davame ku masku ako prilohu, alebo nalozene susene rajcatka + nasekane olivky a mame pomazanku alebo ku tunakovi/sardinkam v konzerve+ kvapka citronovej stavy...fantasii sa medze nekladu.. pre milovnikov cesnaku lahodna pochutka..;)
Recept je z kategorií: Bezmasá jídla
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Lahodkovy cesnak
78 příspěvků 25.1.09 03:43
Jak poznat, že je česnek zlatý, když je v alobalu? Já vím, vyzkoušet. A použít vůni a intuici. No jo… Ale jdu na to. Dík za recept.
5068 příspěvků 7.3.08 15:54
Kydy, vies ze ani neviem ako dlho? Proste ja ho tam supnem ked mam v rure pekacik s dacim a riadim sa podla vone a intuicie.. o);-) V tom alobale sa mu nic nestane totizto. Ale asi to bude tych 15-20 minut, ako si spominal. Dik..:)
51 příspěvků 25.1.09 03:43
To je opravdová lahůdka!
99 příspěvků 25.1.09 03:43
Joly.. na kolik stupňů a jak dlouho tuto lahůdku pečeš? Viděl bycch do na 250 cca 15 minut. Vyzkouším to.