Recept Lahodkovy cesnak

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

K celym a neosupanym hlavkam cesnaku (akurat tu vrchnu slupku zlupneme) pridame bylinky ake radi ( estragon, saturejka, tymian..) a zabalime kazdu osve do alobalu. Dame piect do rury.
Vyberieme, ked je cesnak zlatavy-upeceny.
Kazdy strucik cesnaku len stlacime.. dakedy staci zovriet hlavku cesnaku od korienka, stlacit a cesnacik sam povyskakuje zo strucikov do pripravenej misky.
Osolime, okorenime, pridame aj kusok byliniek s ktorymi sa piekol, mozeme a nemusime kapnut kusok oleja a pridat do hociakeho salatu, alebo pridame syr a mazame na chlebik/topin­ky…davame ku masku ako prilohu, alebo nalozene susene rajcatka + nasekane olivky a mame pomazanku alebo ku tunakovi/sardinkam v konzerve+ kvapka citronovej stavy…fantasii sa medze nekladu.. pre milovnikov cesnaku lahodna pochutka..;)

Recept je z kategorií: Bezmasá jídla


Reklama

Nahlásit recept

  • 04.03.08 vloženo
  • 2435x zobrazeno

Čas přípravy

  • R

Ingredience

  • cele neosupane hlavky cesnaku
  • bylinky podla chuti
  • alobal

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Lahodkovy cesnak

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

Reklama

 
Labužník kamaradka02
78 příspěvků 25.01.09 03:43
Re: Lahodkovy cesnak

Jak poznat, že je česnek zlatý, když je v alobalu? Já vím, vyzkoušet. A použít vůni a intuici. No jo… Ale jdu na to. Dík za recept.

 
jolana
5065 příspěvků 07.03.08 15:54
Re: Lahodkovy cesnak

Kydy, vies ze ani neviem ako dlho? Proste ja ho tam supnem ked mam v rure pekacik s dacim a riadim sa podla vone a intuicie.. o);-) V tom alobale sa mu nic nestane totizto. Ale asi to bude tych 15-20 minut, ako si spominal. Dik..:)

 
2malasisi2
51 příspěvků 25.01.09 03:43
Re: Lahodkovy cesnak

To je opravdová lahůdka!

 
kydy
99 příspěvků 25.01.09 03:43
Re: Lahodkovy cesnak

Joly.. na kolik stupňů a jak dlouho tuto lahůdku pečeš? Viděl bycch do na 250 cca 15 minut. Vyzkouším to.

Vložit nový komentář

Reklama


Reklama


Reklama

Nejlepší recepty

Mrkvový salát Mrkvový salát
Česnečka podle šéfkuchaře Česnečka podle šéfkuchaře
Francouzská česnečka vhodná k večeři Francouzská česnečka vhodná...
Mandle s čokoládou Mandle s čokoládou
Slané zapékané hrušky se slaninou a parmazánem Slané zapékané hrušky se...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz