Recept Laciný a rychlý kastrůlek zapečený s chlebem
babi Italská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Postup
Vymazat pekáček olejem. Poskládat do něho krajíce chleba. Na každý položit filátko ančovičky, plátek sýru, povrch posypat nakrájenými rajčaty, dobromysleml solí a pepřem. Všechno pokapat olejem a v horké troubě upéct po 10min. P.S. Velice tradiční recept z oblasti Campania. Pro ty, co neví co jsou to ančovičky, tak to jsou sardele naložené v soli, nebo oleji. Ančovička je druh ryby podobná sardince.
Recept je z kategorií: Pokrmy z jednoho hrnce
- 03.07.03 vloženo
- 7097x zobrazeno
Počet porcí
- 4 porce
Ingredience
- 8 krajíců italského chleba, nebo jiného bílého
- 150g mozzarella sýru
- 8 filátek ančoviček
- 4 uzrálá rajčata
- trocha dobromyslu
- sůl a pepř podle chuti
- 2 lžíce olivového oleje
Tip redakce
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Uvařeno uživateli
Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotkuDiskuse k receptu Laciný a rychlý kastrůlek zapečený s chlebem
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Naši partneři

eMimimino
Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz
Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz
Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz
Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz
Přečtěte si recept na Laciný a rychlý kastrůlek zapečený s chlebem