Recept Laciný a rychlý kastrůlek zapečený s chlebem

babi Italská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Vymazat pekáček olejem. Poskládat do něho krajíce chleba. Na každý položit filátko ančovičky, plátek sýru, povrch posypat nakrájenými rajčaty, dobromysleml solí a pepřem. Všechno pokapat olejem a v horké troubě upéct po 10min. P.S. Velice tradiční recept z oblasti Campania. Pro ty, co neví co jsou to ančovičky, tak to jsou sardele naložené v soli, nebo oleji. Ančovička je druh ryby podobná sardince.

Recept je z kategorií: Pokrmy z jednoho hrnce

Nahlásit recept

  • 03.07.03 vloženo
  • 6358x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 8 krajíců italského chleba, nebo jiného bílého
  • 150g mozzarella sýru
  • 8 filátek ančoviček
  • 4 uzrálá rajčata
  • trocha dobromyslu
  • sůl a pepř podle chuti
  • 2 lžíce olivového oleje

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Laciný a rychlý kastrůlek zapečený s chlebem

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme:

Nejlepší recepty

Novoroční čočka s houbami Novoroční čočka s houbami
Tiramisu z mascarpone Tiramisu z mascarpone
Staročeské kotlety Staročeské kotlety
Jarní pochoutka - chřest Jarní pochoutka - chřest
Chléb s celerem Chléb s celerem

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz