Recept Laciný a rychlý kastrůlek zapečený s chlebem

Italská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Vymazat pekáček olejem. Poskládat do něho krajíce chleba. Na každý položit filátko ančovičky, plátek sýru, povrch posypat nakrájenými rajčaty, dobromysleml solí a pepřem. Všechno pokapat olejem a v horké troubě upéct po 10min. P.S. Velice tradiční recept z oblasti Campania. Pro ty, co neví co jsou to ančovičky, tak to jsou sardele naložené v soli, nebo oleji. Ančovička je druh ryby podobná sardince.

Recept je z kategorií: Pokrmy z jednoho hrnce

Nahlásit recept

  • 03.07.03 vloženo
  • 6013x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 8 krajíců italského chleba, nebo jiného bílého
  • 150g mozzarella sýru
  • 8 filátek ančoviček
  • 4 uzrálá rajčata
  • trocha dobromyslu
  • sůl a pepř podle chuti
  • 2 lžíce olivového oleje

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Laciný a rychlý kastrůlek zapečený s chlebem

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Šamorínský rožeň Šamorínský rožeň
Bazalkové máslo Bazalkové máslo
Pečené papriky s česnekem Pečené papriky s česnekem
Vepřové medailonky s česnekovou omáčkou Vepřové medailonky s...
Boršč pro labužníky Boršč pro labužníky

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz