Recept Laciný a rychlý kastrůlek zapečený s chlebem

babi Italská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Vymazat pekáček olejem. Poskládat do něho krajíce chleba. Na každý položit filátko ančovičky, plátek sýru, povrch posypat nakrájenými rajčaty, dobromysleml solí a pepřem. Všechno pokapat olejem a v horké troubě upéct po 10min. P.S. Velice tradiční recept z oblasti Campania. Pro ty, co neví co jsou to ančovičky, tak to jsou sardele naložené v soli, nebo oleji. Ančovička je druh ryby podobná sardince.

Recept je z kategorií: Pokrmy z jednoho hrnce

Nahlásit recept

  • 03.07.03 vloženo
  • 7097x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 8 krajíců italského chleba, nebo jiného bílého
  • 150g mozzarella sýru
  • 8 filátek ančoviček
  • 4 uzrálá rajčata
  • trocha dobromyslu
  • sůl a pepř podle chuti
  • 2 lžíce olivového oleje

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Laciný a rychlý kastrůlek zapečený s chlebem

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Ostrý jazyk Ostrý jazyk
Zelené karí s kuřetem a chřestem Zelené karí s kuřetem a...
Kuře se zeleninou a nudlemi (Nikomi udon) Kuře se zeleninou a nudlemi...
Houbová smaženice Houbová smaženice
Kotlíkový guláš po cikánsku Kotlíkový guláš po cikánsku

Naši partneři

eMimimino

Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz

Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz

Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz

Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz