Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
sivakova Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Veškeré maso a cibuli pomeleme, přidáme ostatní přísady a utvořenou masu necháme v chladu v alobalu 12 až 24 hodin uležet. Pak utvoříme karbanátky, obalíme je v trojobalu a smažíme. Dobré je ve vejci a strouhance obalovat dvakrát, kůrka je pak křupavější a sýr dobře drží v mase. Karbanátky mají neotřelou chuť a báječně chutnají jak s pečenými brambory, tak jako malé chuťovky s kouskem zeleniny.
Další recepty na Karbanátky
Recept je z kategorií: Hovězí maso Mleté maso
hlávkový salát
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Labužnické karbanátky
2416 příspěvků 25.1.09 03:43
Tak to už zní dobře i pro mě a můj nepřekonatelný odpor k vnitřnostem…:-))
490 příspěvků 25.1.09 03:43
Sněženko, myslím, že absence pár gramů vnitřností nebude vadit. Přidala bych rovnoměrně jak uzené tak i hovězí maso. Tak ať se daří. Zdraví Libuše.
109 příspěvků 25.1.09 03:43
a nešlo by to bez vnitřností? já s tím mám trošku problém
jinak se mi recept velmi zamlouvá..