Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
zlata Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Pokud se rozhodnete pro tohle maso, je dobré ho den předem řádně proklepat, po obou stranách pěkně osolit, opepřit a uložit do lednice. Druhý den maso poprášíme rozemnutou majoránkou, tak jako, když solíme - hezky na obou stranách. Začneme smažit na rozpáleném oleji s máslem. Osmahnutou stranu vždy potřeme plnotučnou hořčicí a znovu otočíme do omastku. Začne fáze podlévání pivem. Podlít - lehce, maso v pivku otočit, nechat vysmahnout do tuku....asi tak 3x Nakonec naservírujeme s nějakým brambůrkem a zbytek piva vypijeme.
Recept je z kategorií: Vepřové maso
restované brambory, zeleninový salát nebo tatarská omáčka
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Kýta s chutí jater
1200 příspěvků 25.1.09 03:43
zdravím, dej vědět, jak chutnalo
353 příspěvků 25.1.09 03:43
To vypadá zajímavě, určitě vyzkouším!