Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
jolana Slovenská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Muku preosejeme,osolime a pridame kvasok, cukor, zmaknute maslo, mlieko a vypracujeme tuhsie hladke a leskle cesto. Nechame prikryte na teplom mieste vykysnut. Z vykysnuteho cesta urobime valcek, pokrajame ho na male kusky, kazdy kusok rozsulame na tenky sulok a previazeme ho ( ako uzol ) v strede tak , ze vlastne dostane tvar vtacika. Na hlavicke urobime z hrozienok ocka a nechame podkysnut. Potrieme vajcom, ukladame na vymasteny plech a v teplej rure upecieme do zlatava. Chutne, potesi oko a ozdobi stol. Dobru chut.
Recept je z kategorií: Slané pečivo
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Kysnute vtaciky