Recept Kysané zelí s uzeným masem

pepicek Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Kysané zelí s uzeným masem

Postup

1. V kastrolu rozškvaříme slaninu nakrájenou na kostičky. Oloupanou cibuli a česnek jemně nase­káme a zpěníme na slanině. Podlijeme masovým vývarem a přivedeme k varu. 2. Uzené maso nakrájíme na kostky a vložíme spolu s kysaným zelím do vývaru. Přikryté vaříme na mírném ohni zhruba 30 min. 3. Omytou papriku rozpůlíme, očistíme a nakrájíme na jemné nudličky. Přidáme k zelí. Okořeníme mletou paprikou, několika kapkami tabasca, oso­líme a opepříme. 4. Kabanos nakrájíme na plátky a vložíme do kast­rolu. Dusíme na mírném ohni zhruba 15 min. 5. Pokrm rozdělíme na talíře a před podáváním zjemníme 1 lžící smetany ke šlehání.

Recept je z kategorií: Pokrmy z jednoho hrnce

Nahlásit recept

  • 20.10.01 vloženo
  • 10188x zobrazeno

Čas přípravy

  • 60 minut

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 125 g slaniny
  • 1 cibule
  • 1 stroužek česneku
  • 500 ml masového vývaru z kostky
  • 125 g uzeného masa
  • 300 g kysaného zelí
  • 1 zelená paprika
  • 1 lžička sladké papriky
  • tabasco
  • sůl
  • 250 g kabanosu
  • 4 lžíce smetany ke šlehání

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Kysané zelí s uzeným masem

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Francouzská česnečka vhodná k večeři Francouzská česnečka vhodná...
Vepřové maso v mrkvi Vepřové maso v mrkvi
Květáková polévka Květáková polévka
Hermelín ve víně Hermelín ve víně
Ostrý jazyk Ostrý jazyk

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz