Recept Kysané zelí á la Liang Chung

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Kysané zelí á la Liang Chung

Postup

1. Česnek najemno posekáme a rozmi­xujeme s čatní, sezamovým olejem, pepřem a solí. Papriky omyjeme, očistí­me, spaříme vřelou vodou a nakrájíme na nudličky. Maso omyjeme, osušíme a nakrájíme na plátky, které s paprikou nabodneme na špízy. Potřeme je česnekovou marinádou a necháme zhruba 30 minut působit. 2. Rýži uvaříme s rozinkami v osolené vodě podle návodu na obalu. Špízy opé­káme ze všech stran na rozehřátém slu­nečnicovém oleji celkem asi 4 minuty. Kysané zelí ohřejeme v hrnci se sladko­kyselou čínskou omáčkou, podle chuti osolíme a opepříme. Špízy podáváme se zelím a rýží.

Recept je z kategorií: Vepřové maso

Nahlásit recept

  • 09.09.03 vloženo
  • 4879x zobrazeno

Ingredience

  • na osobu 21 g bílkovin, 36 g tuků, 61 g sacharidů
  • 2 stroužky česneku
  • 4 lžíce mangového čatní
  • 4 lžíce sezamového oleje
  • 1 lžička hrubě mleté směsi
  • 4-6 pepřů
  • sůl
  • 1/2 zele­né a červené papriky
  • 300 g vepřové panenky
  • 200 g rýže basmati
  • 2 lžíce rozinek
  • 2 lžíce slunečnicového oleje
  • 500 g kysaného zelí
  • 1 sklenice sladko­kyselé čínské omáčky (350 g)

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Kysané zelí á la Liang Chung

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Smažená cibulová kolečka

Nejlepší recepty

Ořechový koláč Ořechový koláč
Zelené karí s kuřetem a chřestem Zelené karí s kuřetem a...
Vepřovo-kuřecí roláda s čerstvým špenátem Vepřovo-kuřecí roláda s...
Guláš z hlívy ústřičné Guláš z hlívy ústřičné
Bramborový guláš s kabanosem Bramborový guláš s kabanosem

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz