Recept Kysané zelí á la Liang Chung

pepicek Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Kysané zelí á la Liang Chung

Postup

1. Česnek najemno posekáme a rozmi­xujeme s čatní, sezamovým olejem, pepřem a solí. Papriky omyjeme, očistí­me, spaříme vřelou vodou a nakrájíme na nudličky. Maso omyjeme, osušíme a nakrájíme na plátky, které s paprikou nabodneme na špízy. Potřeme je česnekovou marinádou a necháme zhruba 30 minut působit. 2. Rýži uvaříme s rozinkami v osolené vodě podle návodu na obalu. Špízy opé­káme ze všech stran na rozehřátém slu­nečnicovém oleji celkem asi 4 minuty. Kysané zelí ohřejeme v hrnci se sladko­kyselou čínskou omáčkou, podle chuti osolíme a opepříme. Špízy podáváme se zelím a rýží.

Recept je z kategorií: Vepřové maso

Nahlásit recept

  • 09.09.03 vloženo
  • 5415x zobrazeno

Ingredience

  • na osobu 21 g bílkovin, 36 g tuků, 61 g sacharidů
  • 2 stroužky česneku
  • 4 lžíce mangového čatní
  • 4 lžíce sezamového oleje
  • 1 lžička hrubě mleté směsi
  • 4-6 pepřů
  • sůl
  • 1/2 zele­né a červené papriky
  • 300 g vepřové panenky
  • 200 g rýže basmati
  • 2 lžíce rozinek
  • 2 lžíce slunečnicového oleje
  • 500 g kysaného zelí
  • 1 sklenice sladko­kyselé čínské omáčky (350 g)

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Kysané zelí á la Liang Chung

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Kuře na medu Kuře na medu
Kotlíkový guláš po cikánsku Kotlíkový guláš po cikánsku
Králík pečený na česneku Králík pečený na česneku
Jarní ratatouille s česnekovými brambory Jarní ratatouille s...
Těstovinový salát s houbami a polníčkem Těstovinový salát s houbami...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz