Recept Kynžvartské topinky

Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Játra nahrubo posekáme, opečeme, přimícháme škvarky, nakrájené ořechy cibuli a ochutíme. Vzniklou horkou kašovitou hmotu naneseme na počesnekované topinky, upravíme, ozdobíme na kolečka nakrájenou cibulkou, hlávkovým salátem a pažitkou s rajčetem nebo proužkem červené kapie. Podáváme horké.

Podle receptu Miroslava Difka.

Recept je z kategorií: Topinky

Nahlásit recept

  • 15.01.08 vloženo
  • 5171x zobrazeno

Ingredience

  • 750g drůbežích jater
  • kapie
  • rajče
  • 150g škvarků
  • 150g jader vlašských ořechů, česnek
  • olej
  • cibule podle chuti
  • 250g chleba
  • pažitka
  • hlávkový salát
  • sůl
  • pepř
  • kmín

Doporučená příloha

  • plné červené víno

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Kynžvartské topinky

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Šamorínský rožeň

Nejlepší recepty

Meruňkový koláč s tvarohovou nádivkou Meruňkový koláč s...
Žloutkové věnečky Žloutkové věnečky
Zapečený losos s pórkem (pro Lvy) Zapečený losos s pórkem...
Cibulačka Cibulačka
Pórková polévka s cizrnou Pórková polévka s cizrnou

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz