Recept Kynžvartské topinky

Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Játra nahrubo posekáme, opečeme, přimícháme škvarky, nakrájené ořechy cibuli a ochutíme. Vzniklou horkou kašovitou hmotu naneseme na počesnekované topinky, upravíme, ozdobíme na kolečka nakrájenou cibulkou, hlávkovým salátem a pažitkou s rajčetem nebo proužkem červené kapie. Podáváme horké.

Podle receptu Miroslava Difka.

Recept je z kategorií: Topinky


Reklama

Nahlásit recept

  • 15.01.08 vloženo
  • 5109x zobrazeno

Ingredience

  • 750g drůbežích jater
  • kapie
  • rajče
  • 150g škvarků
  • 150g jader vlašských ořechů, česnek
  • olej
  • cibule podle chuti
  • 250g chleba
  • pažitka
  • hlávkový salát
  • sůl
  • pepř
  • kmín

Doporučená příloha

  • plné červené víno

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Kynžvartské topinky

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Brusinkový koláč z kefíru


Reklama


Reklama

Nejlepší recepty

Staročeské kotlety Staročeské kotlety
Třeboňský tataráček z kapra Třeboňský tataráček z kapra
Kuře se zeleninou a nudlemi (Nikomi udon) Kuře se zeleninou a nudlemi...
Selská pivní polévka Selská pivní polévka
Jarní špenát zapečený se sýrem Jarní špenát zapečený se sýrem

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz