Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
anickav Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Je to ďalšia polievka z môjho detstva, kedysi som bola prieberčivá, ale teraz mi chutí.
Zeleninu pokrájame na rezance, dáme na olej podusiť, zalejeme vývarom - vodou, pridáme na drobno nakrájané zemiaky, varíme. Keď sú zelenina a zemiaky uvarená, pridáme na drobno nakrájané uhorky a vodu z uhoriek, okoreníme, príp. dosolíme, prevaríme, vypneme.
Recept je z kategorií: Polévky
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Kvašáková polévka
Aničko, úžasný recept, znám jej z Polska jako „zupu ogorkowu“, ale přeci jen mi tam chybí ta snítka kopru, kterou máš ve své studené polévce … A když už není snítka, naložený kopr také dělá divy. Jinak diskusi o kvašácích se jen usmívám, samozřejmě, že kvašáky a ne sterilní okurky
.
. Jinak tato polévka má být dle mých přátel
z Polska hustá, takže brambor více než dle receptu, ale to jsou jen malá
nuance, nejdůležitější po konzumaci této polévky je stejně vědět, kde
je zubrowka či wodka debowa a hlavně kde se nachází nejbližší dabljusi,
protože je to jen otázka času, kdy to člověka prožene. Ale když ono je to
tak dobré, že ? 
Jednou jsem s tímto receptem experimentoval a přidal ještě muškátový oříšek, to byla jízda