Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
pepicek Do oblíbených Chci uvařit Tisk
1. Troubu předehřejeme na 220 °C. Maso potřeme solí, pepřem, strouhaným muškátovým oříškem a oregánem. Na 1 lžíci másla maso ze všech stran osmahneme a poté je v troubě asi 12 min. doměkka dusíme. 2. Dva oloupané banány rozmixujeme se zakysanou smetanou, citronovou šťávou a rumem. Opepříme a osolíme. 3. Zbylý banán rozkrojíme a potřeme medem. Zbytek másla rozehřejeme na pánvi a banán na něm ze všech stran dozlatova opečeme. 4. Maso nakrájíme na plátky, rozložíme na talíře s omáčkou a banány. Posypeme pistáciemi.
Recept je z kategorií: Jehněčí a kůzlečí maso
Můžeme podávat s rýží ozdobenou mochyní a rajčaty.
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Kůzlečí kýta s banánovou omáčkou