Recept Kůzlečí guláš

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Kůzlečí maso omyjeme, nakrájíme na kostičky, osmahneme na sádle, přidáme zpěněnou nakrájenou cibuli, ke které jsme přidali papriku, kmín, třený česnek a sůl. Vše podlijeme vodou a vaříme nebo dusíme v troubě skoro doměkka. Pak přidáme krajíčky chleba bez kůrky nalámané na menší kousky a necháme rozvařit v guláši. Pokrm dochutíme solí a libečkem.

Recept je z kategorií: Jehněčí a kůzlečí maso

Nahlásit recept

  • 8593x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 500 g kůzlečího předního masa
  • 1 velká cibule
  • 2 lžíce sádla
  • lžička sladké papriky
  • špetka kmínu
  • 3 stroužky česneku
  • 2 krajíčky chleba
  • 1 snítka sušeného libečku
  • sůl.

Doporučená příloha

  • Podáváme s knedlíky.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Kůzlečí guláš

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Česnečka podle šéfkuchaře

Nejlepší recepty

Ledový salát s kuřecími prsíčky Ledový salát s kuřecími...
Kuřecí stehna na kari s mandlemi Kuřecí stehna na kari s...
Grilovaná vepřová žebra Grilovaná vepřová žebra
Rizoto s batáty Rizoto s batáty
Zapečený losos s pórkem (pro Lvy) Zapečený losos s pórkem...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz