Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
Pepino Do oblíbených Chci uvařit Tisk
V omytém a vykostěném předku prořízneme kapsu, naplníme ji nádivkou, zašijeme, osolíme, vložíme na nakrájenou slaninu a máslo, podlijeme a pečeme. Během pečení podléváme šťávou. Na nádivku rohlíky nakrájíme na kostičky, promícháme s petrželkou nebo kopřivami, s okapaným hráškem, zalijeme mlékem ve kterém jsme rozkvedlali mírně rozehřáté máslo, sůl a žloutky, necháme housku nabobtnat a kapsu naplníme. Šťávu zjemníme máslem, podlijeme trochou vývaru a procedíme.
Recept je z kategorií: Jehněčí a kůzlečí maso
Vhodnou přílohou jsou brambory nebo bramborová kaše se špenátem z mladých kopřiv.
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Kůzle nebo jehně s nádivkou