Recept Kůzle nebo jehně na paprice

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Omyté maso nakrájíme na větší kousky, osolíme, vložíme do kastrolu, kde máme na slanině a másle zpěněnou cibuli a papriku. Maso necháme osmahnout, podlijeme vývarem z kosti a dusíme doměkka. Měkké maso vyjmeme, šťávu necháme vysmahnout, zaprášíme moukou, opražíme, zalijeme smetanou a podle chuti kápneme citronovou šťávu.

Recept je z kategorií: Jehněčí a kůzlečí maso

Nahlásit recept

  • 6713x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 800 g jehněčího nebo kůzlečího předku
  • sůl
  • 40 g slaniny
  • 40 g másla
  • cibule
  • paprika
  • 40 g hladké mouky
  • 1/8 l kysané smetany
  • citronová šťáva

Doporučená příloha

  • Podáváme s knedlíkem, noky, domácími nudlemi nebo s dušenou rýží.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Kůzle nebo jehně na paprice

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Jarní ratatouille s česnekovými brambory Jarní ratatouille s...
Šamorínský rožeň Šamorínský rožeň
Vatovec (pýchavka obrovská) v trojobalu Vatovec (pýchavka obrovská)...
Bramborový guláš s kabanosem Bramborový guláš s kabanosem
Uzené se zelím a hruškami Uzené se zelím a hruškami

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz