Recept Kuřecí žížaly

Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Prsa naklepeme a pokrájíme na delší proužky. Ty vmícháme do směsi z vajec asolamylu. Hned dáme na pánev s rozehřátým olejem. Nemícháme, aby se utvořila spodní krusta. Poté "žížaly" od sebe roztrháme dřevěnou lopatkou. Mezitím spaříme porek a nastrouhanou cuketu / z té vymačkáme přebytečnou vodu /, přidáme kari a pepř a směs vmícháme do žížal. Promícháme a mírně osolíme. krátce podusíme. Přísad musí být tolik, aby nevymizela chuť kuřete.

Recept je z kategorií: Drůbež

Nahlásit recept

  • 07.09.07 vloženo
  • 2888x zobrazeno

Čas přípravy

  • 1/2 hod

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 4 kousky kuřecích prsou
  • 2 vejce
  • 4 PL solamylu
  • 200 g porku
  • 200g cukety
  • kari. sůl, pepř
  • olej

Doporučená příloha

  • hranolky, bramborová kaše, rýže

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Kuřecí žížaly

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Karbanátky Karbanátky
Kuřecí stehna na kari s mandlemi Kuřecí stehna na kari s...
Marinovaná kuřecí křídla Marinovaná kuřecí křídla
Hraběnčiny řezy Hraběnčiny řezy
Krémová celerová polévka Krémová celerová polévka

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz