Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
Miky75 Belgická kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
1) V hrnci rozpustte maslo, pridejte cibuli, celer a porek. Po chvili vlozte cele zampiony, nato kure naporcovane na vetsi kusy; osolte, opeprete, zalejte vyvarem a privedte k varu. 2) Snizte plamen a takto varte asi 40 minut. Jakmile je maso dostatecne mekke, vyndejte jej spolecne se zeleninou a houbami a nechte castecne stahnout vyvar dalsim varenim. 3) Do vyvaru zamichejte smetanu a znovu privedte na chvili k varu. Do teto omacky vlozte zpet maso, zeleninu a houby a nakonec sekanou petrzelku. Osobne pokladam tento recept za vydatnou a lahodnou polevku, takze v tomto obdobi ji delam casteji. Kdo ma rad, prida varene brambory tesne pred podavanim. Foto dodam anebo bude-li nekdo rychlejsi... :)
Bílý nebo tmavý chléb
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Kuřecí waterzooi 2
Jak jsem předpokládala, bylo nutno ochutnat, jen tak s kouskem bagetky…
Smotala jsem tento rcp a recept od Babi, v zeleninovém základu pórek, řapíkatý celer, bulvový celer, mrkev, žampiony. V poměru od oka. Voní to nádherně. Rozležení do zítra tomu jistě neuškodí ( jen bude problém, aby něco na rozležení zůstalo
).