Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
CarpMaster Indická kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Neuvěřitelně jednoduché a chutné. Postup přípravy jen na pastě, ale jen pro představu. Na lžíci oleje smažíme cibulku společně s kari pastou asi tak 2 minuty. Poté přidáme kuřeci maso nakrájene na kostičky a smažíme další 3 minuty. Nakonec přidáme rajčatový protlak a vodu. Necháme na mírném plameni jen zlehka probublávat. Výborné a jednoduché jídlo. Narozdíl od klasických pytlíkovek to z něj nikdo nepozna. Skutečná exotika :o) Vzhledem k ostrosti se doporučuje konzumace vychlazeného pivka.
Recept je z kategorií: Kuřecí maso
rýže či čapáty
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Kuřecí Vindaloo