Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
toast Španělská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Ve velkém hrnci rozehřejte dvě lžíce oleje, vsypte cibuli a opékejte ji asi deset minut (dozlatova). Přesuňte na talíř. Stehna poprašte moukou s kořením, do hrnce vlijte zbytek oleje, rozehřejte ho a maso v něm stejnoměrně ze všech stran osmažte. Zalijte vývarem, přidejte cibuli i se šťávou, kterou pustila, pomerančovou kůru a šťávu, sherry a worcesterskou omáčku. Uveďte do varu, pak oheň zmírněte a asi 30-45 minut poduste, až je maso měkké. Vsypte houby a ještě pět minut duste. Těsně před podáváním zdobte petrželkou.
Recept je z kategorií: Stehna
rýže
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Kuřecí stehýnka se žampiony ze Španělska
171 příspěvků 25.1.09 03:43
Pepíčku, díky za přidání obrázku
)