Recept Kuřecí prsíčka s játrovkovou nádivkou

Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Játrové paštiky smícháme se změklým máslem,smetanou, vínem petrželí a polovinou tymiánu. Přidáme nadrobno nakrájenou cibuli a sůl dle chuti a pomocí ručního šlehače připravíme hmotu, kterou ještě okořeníme zeleným pepřem.
Kuřecí prsa ze strany nařízneme a vzniklé kapsy naplníme připravenou směsí. Uzavřeme párátky a na malém množství oleje, smíchaným s mletou paprikou a tymiánem pozvolna smažíme po obou stranách asi 2× 10 minut. Přitom občas potíráme ochuceným olejem na kterém smažíme.
Tuto dobrůtku lze dělat také na grilu a potírat také ochuceným olejem.
Grilovat 2× 8 minut na každé straně.

Dobrou chuť!

Recept je z kategorií: Prsa


Reklama

Nahlásit recept

  • 02.05.08 vloženo
  • 2032x zobrazeno

Čas přípravy

  • 40 minut

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 4 kuřecí prsíčka
  • 2 játrové paštiky
  • 1 cibule
  • 60 g změklého másla
  • 3 lžíce vína- portské, nebo sherry
  • olej
  • 2 PL tymiánu
  • 1 PL nasekané zelené petrželky
  • mletá sladká paprika
  • zelený pepř
  • 4 PL sladké smetany
  • sůl

Doporučená příloha

  • hranolky, brambory, nebo čerstvý chléb

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Kuřecí prsíčka s játrovkovou nádivkou

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

Reklama


Reklama

Nejlepší recepty

Špagety s pečenou červenou paprikou Špagety s pečenou červenou...
Blesková jarní polévka Blesková jarní polévka
Hovězí znojemská pečeně Hovězí znojemská pečeně
Gazpacho z cuket s vejcem - Gazpacho di zucchine e uovo Gazpacho z cuket s vejcem -...
Jarní pochoutka - chřest Jarní pochoutka - chřest

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz