Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
noskovice Italská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Kureci prsicka bez kuze a bez kosti podelne rozkrojime a trochu naklepeme. Potreme cesnekem, posypeme rozmarynem a malounko osolime. Na to polozime platek mozzarelly, na ni 4-5 kusu chrestu, stocime a spichneme paratkem. Dame do nizke sklovarne misky paratkem dospodu. Posypeme paprikou, prikryjeme pecicim papirem a dame do mikrovlnky na 3 minuty, na maximum. Potom je otocime (jako hodiny), paratkem stale dospod. Posypeme parmazanem a varime dale na maximum 2-4 minuty, tentokrat odkryte. Cas zalezi na tom, jak jsou zavitky velke. Ja k tomu delam bramborovou kasi, do ktere zamicham zbytky chrestu, parmazan a necham grilovat.
Recept je z kategorií: Prsa
vinecko.......
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Kureci prsicka s chrestem v mikrovlnce
Tak jsem přidala fotku i k receptu. Dobrou chuť.
To nic, ja mam taky problemy. Nevim co u nas (v Cesku, nebo na Slovensku) je a co neni. Nebo cemu by se to mohlo podobat, cim to nahradit atd.....Ahojky a ptej se…!
Omlouvám se, že se ptám pro někoho na takovou banalitu, ale skutečně jsem v obchodech které navštěvuji mražený chřest neviděla. Proto používám jen čerstvý či konzervovaný. Díky za odpověď.
Protoze jsem ten recept nasla v serii knizek receptu pro mikrovlnku a tam byl chrest mrazeny. Ten cerstvy neni po cely rok a ten mrazeny co tady maji je opravdu dobry. Kdyz je, tak to delam s tim cerstvym, ale pak ho trochu predem povarim. Priznam se ti, ze ten konzervovany jsem nikdy nezkusila.
Proč zmraženého chřestu, asi jsme tady pozadu … znám chřest čerstvý a konzervovaný.