Recept Kuřecí prsíčka nadívaná

pepicek Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Kuřecí prsíčka nadívaná

Postup

1. Z chleba odkrojíme kůrku a najemno jej rozdro­bíme. Rozehřejeme olej a na prudkém ohni na něm opečeme polévkovou zeleninu a chléb. Okořeníme estragonem, osolíme, opepříme. 2. Řízky omyjeme, osušíme, naklepeme, osolíme, opepříme. Potřeme je játrovým salámem a navrch dáme zeleninovou ná­plň. Řízky přeložíme a spíchneme párátky. 3. Maso opékáme na rozehřátém tuku z každé strany asi 5 min. Poté je vyjmeme a odložíme. Šťávu zředíme vývarem a smeta­nou a povaříme. Ochutíme citronovou šťávou, osolíme a opepříme. Omáčku podáváme zvlášť.

Recept je z kategorií: Prsa

Nahlásit recept

  • 07.05.04 vloženo
  • 3864x zobrazeno

Čas přípravy

  • 55 minut

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • na osobu asi 460 kcal, 33 g bílkovin, 27 g tuků, 19 g sacharidů
  • 2 krajíce bílého toastové­ho chleba
  • 2 lžíce oleje
  • 1 balení mražené polévko­vé zeleniny
  • 1 lžička suše­ného estragonu
  • sůl
  • pepř
  • 4 dvojité kuřecí řízky
  • 100 g jemného játrového salámu
  • 2 lžíce rostlinného tuku
  • 100 ml slepičího vývaru (z kostky)
  • 3 lžíce smetany
  • 1 lžíce citronové šťávy

Doporučená příloha

  • Chutnou přílohou jsou těstoviny a dušená zelenina.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Kuřecí prsíčka nadívaná

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme:

Nejlepší recepty

Francouzské kmínové sušenky Francouzské kmínové sušenky
Bylinkové palačinky s chřestem Bylinkové palačinky s chřestem
Velikonoční nádivka Velikonoční nádivka
Pečené uzené koleno Pečené uzené koleno
Grilovaný pstruh Grilovaný pstruh

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz