Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
Bento Filipínská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Velmi popularne predjedlo -hlavne jedlo na Filipinach. Kde pri troche roboty sa da vytvorit , z jedneho chudobneho kuracieho kridla velmi pekne " Lízátko" do ruky .
1-Takze tento recept nie je o tom ako sme ho ochutili, kazdy si da podla svojej chute ,a pouzije take korenie alebo si da len tak posolene a okorenene. Je o tom naozaj o tom ako sa z ubohych kuracich kridielok spravi specialita ina ako klasicke marinovane ktore sa tazko jedia. 2-Zoberieme kuracie kridla a odrezieme spicku - koniec a odlozime ( zide sa v polievke ). 3-Zvysok kridla rozrezeme v klboch.Opatrne ostrim nozom na jednom konci odelime maso od kosti , Pozor aby sme neprekrojili kost ! Nozikom posuvame maso , ked prideme skoro k opacnemu koncu , maso preklopime vytvorime gulku , cast kridla blizsie ku spicke ma dve kosticky tu mensiu pootocenim vyberieme. 4-Ochutime podla svojej chute my sme isli podla originalneho receptu zazvor, cesnak limetkova stave , sol, korenie. Obalime klasicky v trojobale , a dame vyprazat do zlatista .
Recept je z kategorií: Drůbež
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Kuřecí Lízátka - Chicken Lollipops
Je to naozaj dobre, len trocha babracka ale stoji to za to. Prekvapujuco vela masa ked sa to kridlo natvaruje do gulky.
http://panlasangpinoy.com/…ipop-recipe/
Happy New Year
2452 příspěvků 30.12.11 21:48
Bento, jedna technická (a dopředu moc a moc prosím, abyste se nezlobil) - nebylo by lepší místo „nanuk“ použít „lízátko“? Nanuk je (byl) přece jen zmrzlina a tohle nějaké to lízátko víc než evokuje.