Recept Kuřecí maso po čínsku 2

Pampeliska191 Čínská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Kuřecí maso nakrájíme na nudličky a promícháme se solí, sojovou omáčkou a zázvorem. Mrkve jemně nastrouháme a promícháme se škrobem, pórek nakrájíme na tenké plátky. Kuřecí maso vložíme na olej rozehřátý na teflonové pánvi, za stálého míchání opékáme 3 minuty, přidáme mrkev, pórek, vegetu, rozetřený česnek, tymián a opékáme ješte 2 minuty. Směs pokapeme vínem ( citronovou šťávou) a 3 lžícemi vody a dusíme pod poklicí asi 10 minut na malém plameni. Hned podáváme. Podáváme s vařenou rýží a se zeleninovým salátem.

Recept je z kategorií: Kuřecí maso

Nahlásit recept

  • 10.04.02 vloženo
  • 10652x zobrazeno

Čas přípravy

  • 20 minut

Počet porcí

  • 2 porce

Ingredience

  • 250 g kuřecího masa bez kosti a kůže
  • sojová omáčka
  • špetka mletého zázvoru
  • 50 g mrkve
  • 1/2 lžičky škrobové moučky
  • 200 g bílých částí pórku
  • 1 lžíce oleje
  • trochu vegety
  • stroužek česneku
  • špetka tymiánu
  • 1 lžíce bílého vína nebo 1 lžička citronové šťávy

Doporučená příloha

  • rýže a zeleninový salát

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Kuřecí maso po čínsku 2

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Selská pivní polévka

Nejlepší recepty

Losos na kopru s medovou omáčkou Losos na kopru s medovou...
Rizoto s batáty Rizoto s batáty
Uzené se zelím a hruškami Uzené se zelím a hruškami
Nejlepší zelný salát - s fíglem! Nejlepší zelný salát - s...
Velikonoční tvarohový bochánek Velikonoční tvarohový bochánek

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz