Recept Kuřecí majonéza

penda Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Vařené nebo dušené kuře vykostíme a kůži z masa sejmeme. Maso nakrájíme velmi drobně přes vlákno a smícháme s připravenou francouzskou majonézou (jeden díl neslazené šlehačky promícháme lehce s dvěma díly majonézy). Kuřecí majonézu podáváme dobře vychlazenou na listech hlávkového salátu a ozdobenou dílky rajčete a citronu. Čerpáno z České kuchařky (1983).

Recept je z kategorií: Majonézy

Nahlásit recept

  • 01.08.04 vloženo
  • 5698x zobrazeno

Ingredience

  • 1/2 vařeného nebo dušeného kuřete
  • 1 díl neslazené šlehačky
  • 2 díly majonézy (*light*)
  • hlávkový salát
  • 2 rajčata
  • citron.

Doporučená příloha

  • viz výše

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Kuřecí majonéza

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Banány po amsterodamsku

Nejlepší recepty

Kuře na medu Kuře na medu
Těstoviny s omáčkou z cuket - Con le zucchine Těstoviny s omáčkou z cuket...
Hovězí znojemská pečeně Hovězí znojemská pečeně
Rizoto s batáty Rizoto s batáty
Pečené uzené koleno Pečené uzené koleno

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz