Recept Kuřecí majonéza

penda Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Vařené nebo dušené kuře vykostíme a kůži z masa sejmeme. Maso nakrájíme velmi drobně přes vlákno a smícháme s připravenou francouzskou majonézou (jeden díl neslazené šlehačky promícháme lehce s dvěma díly majonézy). Kuřecí majonézu podáváme dobře vychlazenou na listech hlávkového salátu a ozdobenou dílky rajčete a citronu. Čerpáno z České kuchařky (1983).

Recept je z kategorií: Majonézy

Nahlásit recept

  • 01.08.04 vloženo
  • 6502x zobrazeno

Ingredience

  • 1/2 vařeného nebo dušeného kuřete
  • 1 díl neslazené šlehačky
  • 2 díly majonézy (*light*)
  • hlávkový salát
  • 2 rajčata
  • citron.

Doporučená příloha

  • viz výše

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Kuřecí majonéza

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme:

Nejlepší recepty

Reveňový koláč Reveňový koláč
Jarní špenát zapečený se sýrem Jarní špenát zapečený se sýrem
Bramborový guláš s kabanosem Bramborový guláš s kabanosem
Květáková polévka Květáková polévka
Hruškový koláč Hruškový koláč

Naši partneři

eMimimino

Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz

Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz

Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz

Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz