Recept Kuřecí majonéza

Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Vařené nebo dušené kuře vykostíme a kůži z masa sejmeme. Maso nakrájíme velmi drobně přes vlákno a smícháme s připravenou francouzskou majonézou (jeden díl neslazené šlehačky promícháme lehce s dvěma díly majonézy). Kuřecí majonézu podáváme dobře vychlazenou na listech hlávkového salátu a ozdobenou dílky rajčete a citronu. Čerpáno z České kuchařky (1983).

Recept je z kategorií: Majonézy

Nahlásit recept

  • 01.08.04 vloženo
  • 5212x zobrazeno

Ingredience

  • 1/2 vařeného nebo dušeného kuřete
  • 1 díl neslazené šlehačky
  • 2 díly majonézy (*light*)
  • hlávkový salát
  • 2 rajčata
  • citron.

Doporučená příloha

  • viz výše

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Kuřecí majonéza

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Kapustičky na slanině

Nejlepší recepty

Zapečené brambory s cuketou Zapečené brambory s cuketou
Kynuté lívanečky ze špaldové celozrnné krupice Kynuté lívanečky ze...
Candát s fíky a slaninou Candát s fíky a slaninou
Bílá ředkev plněná jehněčím masem Bílá ředkev plněná jehněčím...
Vepřové podzimní závitky Vepřové podzimní závitky

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz