Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
spiser Dánská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Bylinky nakrájejte na jemno, dejte je do jogurtu spolu s citronovou stávou a smetanou. Pridejte cesnek, ochutte bílým peprem, solí, cukrem a promíchejte. Na pánvi rozehrejte 1 PL oleje a na nem orestujte cibuli (asi 5 minut) a vyjmete ji z pánve. Na pánev pridejte zbytek oleje. Játra obalte v mouce a na tomto oleji je restujte asi 2-3 minuty. Behem restování játra posypte provensálským korením. Na pánev pridejte osmazenou cibuli a prohrejte 1 minutu. Ochutte solí a peprem. Podávejte s jogurtovou omáckou a varenými brambory. Tip: Tato jogurtová omácka se hodí i k peceným a grilovaným masum.
Recept je z kategorií: Drůbež
Uvedena v receptu.
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Kuřecí játra s jogurtovou omáčkou