Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
spiser Dánská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Játra nakrájejte na mensí kousky, cesnek na drobné kosticky, paprikový lusk na prouzky, cibuli na krouzky a rajcata na clunky. Z hub odríznete nohy a klobouky nakrájejte na kousky. Ve woku nebo na vetsí pánvi rozehrejte olej, dejte na nej cesnek a za stálého míchání restujte nekolik vterin. Na pánev pridejte játra, míchejte a opékejte po vsech stranách az jsou sedé. Za stálého míchání pridejte do woku houby, paprikový lusk a zelnacku. Opékejte 1 minutu. Do smesi pridejte rajcata, dobromysl, citronovou stávu, sojovou omácku a vývar. Povarte slabým varem jeste pár minut a ochutte solí a peprem.
Recept je z kategorií: Kuřecí maso
Jasmínová rýze.
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
10.12.10 19:01
Prijemny, pomerne nenarocny recept pro vsechny, co maji radi hlivu a jatra a lamou si hlavu, jak to zkombinovat. Rychla, vydatna a zdrava vecere.
Líbí se miOdebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Kuřecí játra s hlívou ústřičnou
Prijemny, pomerne nenarocny recept pro vsechny, co maji radi hlivu a jatra a lamou si hlavu, jak to zkombinovat. Rychla, vydatna a zdrava vecere.