Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
Nikinka Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Nakrájená játra osmažíme na cibulce, přidáme pepř, sůl, prolisovaný česnek, majoránku nebo koření podle vlastní chuti např. podravka Zalijeme vývarem a chvíli podusíme. Nakonec směs zahustíme smetanou smíchanou s vodou a moukou. Chvíli povaříme.
Recept je z kategorií: Pokrmy z vnitřností
houskový knedlík, chléb nebo i rýže
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
13.11.14 19:12
Jednoduché a opravdu vynikající, jen místo smetany a vody jsem dala
plnotučné mléko, játra už nikdy jinak
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Játra na smetaně
1 příspěvek 25.1.09 03:43
Vyzkoušela jsem ,výborné!!!!!!!!
Všem moc chutnalo,podávala jsem k tomu domácí houskový knedlík.MŇAMKA.
Mohu doporučit.
ellen