Recept Kuřecí frikasé v pomalém hrnci II

spiser Americká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Kuřecí frikasé v pomalém hrnci II

Postup

Kure osuste, osolte a posypte paprikou. Na dno pomalého hrnce dejte zeleninu a bobkový list. Na zeleninu rozlozte kure a zalejte je vývarem. Varte zakryté na LOW 7-12 hodin, nebo na HIGH asi polovinu této doby. 1 hodinu pred ukoncením varení prepnete hrnec na HIGH, vyjmete kure a bobkový list z hrnce, bobkový list zahodte, kure vykostete a vratte do hrnce. Rozmíchejte mouku s vodou na pastu a pridejte ke kureti v hrnci. Varte az omácka zhoustne. Na talírích sypte nakrájenou petrzelkou.

Recept je z kategorií: Pokrmy z jednoho hrnce

Nahlásit recept

  • 29.02.08 vloženo
  • 4593x zobrazeno

Čas přípravy

  • 5-12 hodin

Počet porcí

  • 6 porcí

Ingredience

  • asi 2000 g kure, rozkrájené na mensí kousky
  • 2 KL soli
  • 1 KL papriky
  • 2 cibule, nakrájené na plátky
  • 1-2 stonky rapíkatého celeru, nakrájené na plátky/kosticky
  • 2 karotky, nakrájené na plátky
  • 1 bobkový list
  • 250 ml kurecího vývaru
  • 120 ml mouky
  • 120 ml vody
  • nakrájená petrzelka

Doporučená příloha

  • Testoviny.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Kuřecí frikasé v pomalém hrnci II

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Staročeské kotlety

Nejlepší recepty

Šamorínský rožeň Šamorínský rožeň
Grilovaný pstruh Grilovaný pstruh
Štika na smetaně Štika na smetaně
Plněné bramborové knedlíky anglickou slaninou se zelím Plněné bramborové knedlíky...
Kynuté lívance podle mojí babičky Kynuté lívance podle mojí...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz