Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
Polda Indická kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Vymáchejte a osušte dhál (čočku a fazole), dejte jej do hrnce a přilijte vodu. Přiveďte k varu a mírně povařte asi 30 minut než dhál změkne. Ve velké pánvi roztopte ghee, přidejte cibuli, česnek a poduste asi 5 minut. Přimíchejte hřebíček, kardamom, garam masalu, pepř a sůl a poduste další 2 minuty. Přidejte části kuřete a po každé straně 5 minut opečte než kuře zhnědne. Opečené kuře vyndejte a vysušte na savém kuchyňském papíru. Na pánev přidejte baklažán, špenát, rajčata a za stálého míchání 10 minut povařte. Hotový dhál rozmačkejte na kaši a vmíchejte špenátovou směs. Kuře dejte zpátky na pánev, přikryjte a vařte 40 minut nez změkne. Podle potřeby dolijte vodou.
Recept je z kategorií: Kuřecí maso
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Kuřecí dhansak