Recept Kuře v remosce

Pampeliska191 Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Kuře zbavíme kůže a blány a nůžkami naporcujeme. Kousky omyjeme a necháme odkapat. Každou porci potřeme česnekem a vložíme do remosky, kterou jsme vymazali máslem. Porce posypeme nastrouhaným sýrem a polijeme šlehačkou. Nesolíme! Kuře je upečené tehdy, až se celý povrch pokryje zlatým povlakem, kůrčičkou. Podáváme s bramborovým knedlíkem nebo hranolky.

Recept je z kategorií: Kuřecí maso

Nahlásit recept

  • 01.04.02 vloženo
  • 4780x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 1 větší kuře
  • 250 g jemně nastrouhaného eidamu (červená cihla)
  • 1 šlehačka
  • 1 větší hlávka česneku jemně nastrouhaného
  • kus tuhého másla

Doporučená příloha

  • bramborový knedlík nebo hranolky

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Kuře v remosce

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Jarní chřestový salát s ředkvičkami Jarní chřestový salát s...
Třeboňský tataráček z kapra Třeboňský tataráček z kapra
Vepřové podzimní závitky Vepřové podzimní závitky
Pomerančové rizoto nasladko Pomerančové rizoto nasladko
Zeleninová pomazánka Zeleninová pomazánka

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz