Recept Kuře v remosce

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Kuře zbavíme kůže a blány a nůžkami naporcujeme. Kousky omyjeme a necháme odkapat. Každou porci potřeme česnekem a vložíme do remosky, kterou jsme vymazali máslem. Porce posypeme nastrouhaným sýrem a polijeme šlehačkou. Nesolíme! Kuře je upečené tehdy, až se celý povrch pokryje zlatým povlakem, kůrčičkou. Podáváme s bramborovým knedlíkem nebo hranolky.

Recept je z kategorií: Kuřecí maso

Nahlásit recept

  • 01.04.02 vloženo
  • 4311x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 1 větší kuře
  • 250 g jemně nastrouhaného eidamu (červená cihla)
  • 1 šlehačka
  • 1 větší hlávka česneku jemně nastrouhaného
  • kus tuhého másla

Doporučená příloha

  • bramborový knedlík nebo hranolky

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Kuře v remosce

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Domácí svíčková omáčka

Nejlepší recepty

Kuře se zeleninou a nudlemi (Nikomi udon) Kuře se zeleninou a nudlemi...
Těstoviny s lososem v krému Těstoviny s lososem v krému
Staročeské kotlety Staročeské kotlety
Kynuté lívance podle mojí babičky Kynuté lívance podle mojí...
Vepřové medailonky s česnekovou omáčkou Vepřové medailonky s...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz