Recept Kuře teriyaki - " Tori No Teriyaki "
babi Japonská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Postup
Rozříznout nohy v kloubu, rozříznout kůži na jedné straně stehýnka a paličky a vykostit. Nechat kůži na masu a propíchat ji vidličkou. Odstranit viditelný tuk. Rozehřát olej na pánvi a osmažit kuře na obou stranách po několik minut do zlatohněda. Vyjmout z pánve a dát na kuchyňský ubrousek. Přidat teriyaki omáčku do pánve a míchat. Přivéct do varu a trochu zredukovat tekutinu. Vrátit kuře, přikrýt a dusit dalších 15min. na pomalém ohni. Sem tam polít kuře štávou. Až se všechna tekutina vypaří, vyjmout kuře a nakrájet na kousky (sousta). Okořenit pepřem. PS: °není pravý pepř, ale usušená poupata. Užívá se ho v čínské směsy pěti koření a japonském shichimi sedum koření směs.
Recept je z kategorií: Kuřecí maso
- 15.07.02 vloženo
- 12885x zobrazeno
Počet porcí
- 3 porce
Ingredience
- 3 celé nohy kuřete i s kůží
- 180ml teriyaki omáčky z Labužníka
- pomletý japonský Sansho°, nebo červený pepř
Doporučená příloha
Rýže.
Tip redakce
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Uvařeno uživateli
Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotkuDiskuse k receptu Kuře teriyaki - " Tori No Teriyaki "
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Naši partneři

eMimimino
Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz
Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz
Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz
Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz
Přečtěte si recept na Kuře teriyaki - " Tori No Teriyaki "