Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
spiser Dánská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
V míse spolu smíchejte strouhanku, petrzelku, sýr, sul a pepr. V kastrolku rozehrejte máslo a na nem orestujte cesnek do sklovata. Kousky kurete potrete cesnekovým máslem, obalte je ve strouhankové smesi a dejte je v jedné vrstve do pekáce kuzí nahoru. Zbytek cesnekového másla smíchejte se zbytkem strouhankové smesi a rozdelte to na kure v pekáci. Pecte v troube vyhráté na 175 st. C asi 1 hodinu az je povrch chrupavý.
Recept je z kategorií: Kuřecí maso
Bageta a hlávkový salát.
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Kuře strýce Huga