Recept Kuře strýce Huga

Dánská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Kuře strýce Huga

Postup

V míse spolu smíchejte strouhanku, petrzelku, sýr, sul a pepr. V kastrolku rozehrejte máslo a na nem orestujte cesnek do sklovata. Kousky kurete potrete cesnekovým máslem, obalte je ve strouhankové smesi a dejte je v jedné vrstve do pekáce kuzí nahoru. Zbytek cesnekového másla smíchejte se zbytkem strouhankové smesi a rozdelte to na kure v pekáci. Pecte v troube vyhráté na 175 st. C asi 1 hodinu az je povrch chrupavý.

Recept je z kategorií: Kuřecí maso

Nahlásit recept

  • 11.07.10 vloženo
  • 3329x zobrazeno

Čas přípravy

  • 80 minut

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 100 g strouhanky
  • 100 g strouhaného parmezánu
  • 1 svazek petrzelky nakrájené nadrobno
  • ½ KL soli
  • pepr
  • 3 strouzky cesneku nakrájené nadrobno
  • 75-100 g másla
  • 1 kure asi 1200 g, rozdelené na porce

Doporučená příloha

  • Bageta a hlávkový salát.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Kuře strýce Huga

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Hermelín ve víně

Nejlepší recepty

Křehké kuřecí plátky v jogurtové marinádě Křehké kuřecí plátky v...
Šumavská bramboračka Šumavská bramboračka
Šamorínský rožeň Šamorínský rožeň
Pečený bůček s blumami Pečený bůček s blumami
Bazalkové máslo Bazalkové máslo

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz