Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
blamamka Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Kuřecí řízky naklepeme, posypeme sladkou paprikou, grilovacím kořením, pepřem a krátce opečeme na oleji. Každý opečený řízek pokapeme sojovou omáčkou, poklademe směsí z nivy a šlehačky a dáme na 5 minut zapéct do trouby. Rozbuchy: Na pekáč bez tuku nasypeme neoloupané, ale velmi dobře vyprané brambory a vložíme je do vyhřáté trouby. Asi po 1/2 hodině, jakmile začnou brambory pukat, je vyndáme z trouby. Na horké brambory pak dáme namačkaný česnek a máslo a důkladně zamícháme. Nakonec posolíme.
Recept je z kategorií: Kuřecí maso
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Kuře s rozbuchy
457 příspěvků 25.1.09 03:43
Já rozbuchy peču v remosce, v troubě bych dala 180°C.
297 příspěvků 25.1.09 03:43
…taky mě zaujaly ty rozbuchy…zhruba při jaké teplotě se pečou? Děkuji.
5068 příspěvků 25.1.09 03:43
Blamamko …vdaka za recept, rychle, vonavunke a velmi chutneee… ale bez rozbuchy.Normal zemiaky len s maslom a petrzlenom a salat. Este raz vdaka…
717 příspěvků 25.1.09 03:43
Na jak vysokou teplotu má být trouba vyhrátá aby brambory pukaly? dekuji za odpoved.
457 příspěvků 25.1.09 03:43
Rozbuchy znám už drahně let, využívám na ně malé brambůrky, které zbydou na dně pytle. Ale nejraději k nim mám studené podmáslí:-))