Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
spiser Dánská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Smíchejte polovinu sýra s mlékem, bazalkou, solí a peprem. Zakryjte a dejte do chladnicky na nejméne 30 minut. Brambory vlozte do varící vody, zakryjte poklickou a varte na slabém plameni 3 minuty. Odlejte vodu a nechte brambory vyparit. Smíchejte je s rajcaty, cesnekem, solí a peprem a dejte je do pekáce. Zbylou polovinu sýra smíchejte s bazalkou a cesnekem. Uvolnete kuzi na kurecích stehnech a vytvorte kapsy. Kazdou kapsu naplnte koreneným sýrem (2 KL na jedno stehno). Stehna rozlozte na brambory v pekáci, osolte, opeprete a pecte ve stredu trouby vyhráté na 225 st. C asi 45 minut. Podávejte s bazalkovým krémem.
Recept je z kategorií: Kuřecí maso
Uvedena v receptu.
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Kuře s bazalkovým krémem
1136 příspěvků 25.1.09 03:43
Prirodni pomazankovy syr je u nas treba Lucina.
717 příspěvků 25.1.09 03:43
Prírodním pomazánkovým sýrem se rozumí roztíratelný sýr bez prí:,–( a príchutí. Neco jako velmi jemný tvaroh. Ten vyzkouset nemohu protoze tvaroh se zde nedostane.
2 příspěvky 25.1.09 03:43
Tak ten recept vypada vyborne. urcite to zkusim. Akorat nejak netusim, co je mysleno prirodnim pomazankovym syrem…
No to mě ale zajímá. Vypadá to hrozně jedle. Zkusím asi nejspíš o víkendu, díky.